Nu är det äntligen dags att plocka fram!

Jajamen, leta fram lådorna som står längst in i garderoben. Nu är det dags att ta fram shorts, klänningar, dem där svala t-shirtsen och framförallt bikini. Men ändå kan jag inte riktigt säga att det känns som att jag är jättetaggad. Förra året gick jag upp en del i vikt nämligen efter att jag inte mådde så bra. Det hände mycket i livet och min kost och träning kom liksom lite i andra hand. Nu mår jag bra psykiskt men jag känner inför sommaren att jag har lite ont i magen över att behöva springa runt i bikini på stranden. Även fast jag är ganska säker i mig själv och egentligen inte har något behov av att få bekräftelse på det viset så känns det ändå jobbigt att inte vara helt bekväm i sin kropp, åtminstone inte som jag varit tidigare.

Men nu smäller det

Men i takt med att sommaren började närma sig så tog jag faktiskt tag i mig själv. Jag har nu börjat gå på mitt gym två eller tre gånger i veckan och varje gång går jag därifrån och dessutom tycker det är så himla roligt. Jag har ännu mer insett att jag tränar för att det är riktigt kul och att jag dessutom nu tappar några kilo fett och bygger lite muskler är ju bara plus.

Till alla dem som tränar där ute för att se bra ut i en bikini så vill jag bara förmedla mitt budskap om att istället träna för att känna sig bra i en bikini. Det vill säga, utseendet spelar ändå ingen roll om din känsla i kroppen ändå inte är bra. Se till att träna för din egen skull och se till att jobba mot mål för att du faktiskt ska ha en bra känsla!