Att köpa de bästa byxorna att åka MC i

Ja, det kan vara lite svårt ibland. Man vill gärna ha något som man kan ha både när man sitter på hojen men även när man går in och handlar i affären utan att sticka ut alldeles för mycket. Det gamla skinstället slår väl det mesta i och för sig, men det kan ju vara kul att hitta ett par byxor som man ändå kan använda relativt i sin vardag också. Därför ska jag idag berätta om kevlarjeans för dam och herr som finns att köpa hos bland annat SMX Sports. Det är ett par byxor du verkligen ska lägga på minnet, kom ihåg vart du hörde det först!

Kevlarjeans hos SMX finns som sagt både till dam och herr och i olika modeller och färger. Dem alla har en mycket följsam passform men finns i lite olika modeller för att du helt enkelt ska hitta något som just du gillar. Dels så finns det dessutom några som är tillverkade i stretchigt jeanstyg samt kevlar material i hela byxan. Det som dessutom är perfekt är att knäskydden är inbyggda och det fina är att jag tror att många skulle lätt missta det som helt vanliga byxor.

Byxor som skyddar dig på vägarna

Det som är det viktiga är ju såklart att dem skyddar dig om du skulle råka ut för en olycka i trafiken. Det som är bra är att jeansen har bra stretch och du behöver heller inte gå upp i storlek som du normalt behöver på de italienska mc-kläderna som är populära. Knäskydden som är inbyggda går dessutom att justera i 3 olika steg i höjdled. Och naturligtvis uppnår dem CE kraven för mc-byxor. In och kika vettja så hoppas jag du hittar just din favorit hos SMX!

Kommentarer är stängda.