Gör julen lika speciell som du brukar

Restriktionerna från folkhälsomyndigheten och vår statsminister är fortfarande hårda och allvarliga. Viruset tar inte hänsyn till våra högtider som Stefan uttrycker sig och när man väl funderar på det så är det ju så himla sant. Varför funderar vi ens på att ses som vanligt på jul med våra äldre när detta utgör en risk? Vi glömmer också att ingen egentligen vill bli sjuk, oavsett om du är 70+ eller inte.

Men så pratade vi i familjen om hur vi skulle fira jul istället. Och då kom vi på det. I samband med att jag letade julklappar till mina syskon så kom jag på att vi kan kombinera både julfirande med julklappar till allihopa. På P4H kan man nämligen hitta friluftskläder till alla och för alla väder. Oavsett om det alltså snöar på julafton eller om det är ungefär som det brukar vara på midsommarafton, vilket är vanligare, så finns alla passande kläder hos P4H.

Mormor blev gladast

Instängd i många månader nu blev mormor överlycklig när vi föreslog att ses utomhus en stund på julafton. Hon har suttit hemma själv länge nu och jag förstår att hon vill träffa folk, oavsett om det är vi i släkten eller bara någon i kassan på mataffären. Hon var också allra snyggast i sina outdoor kläder från P4H som vi klickade hem till henne och bar dem med ett stort leende på läpparna när vi möttes på en grillplats den 24 december.

Det är konstiga tider nu. Ingen vet vad som väntar och det kan ibland vara svårt att till och med se något ljus i tunneln. När ska detta ta slut och hur många liv ska det dra med sig? Men jag tror man helt enkelt får sluta fundera så mycket och börja ta restriktionerna på allvar istället helt enkelt.

Kommentarer är stängda.