Träningsbyxor för dam

Nu har träningssäsongen för våren startat igång igen och det är dags för mig att börja leta nya träningsbyxor för dam. Jag brukar alltid kick starta vårens träningssäsong med att köpa ett par nya snygga träningsbyxor. Tycker att jag får lite mer energi av att se ut ett par fräscha träningsbyxor i vårens färger. Jag tränar ganska mycket under året så träningsbyxorna slits hyfsat fort, så att handla nya varje år är knappast en överdrift. Nu letar jag efter byxor med en härlig ljust grön färg som blivit populär, inte bara bland träningskläder utan även i tapeter och inredning. Jag brukar kalla den vårgrön för att den är så ljust grön, som de första stråna som kommer upp till våren.

Viktigt med träningsbyxor

För mig är det oerhört viktigt hur mina träningsbyxor sitter och hur dom ser ut. Det får inte vara för mycket mönster på dom och framförallt är det viktigt hur mönstret är utformat. En del färger och mönster är inte alltid direkt smickrande för kroppen, särskilt inte om du har extra kraftiga ben som jag har. Jag tränar både styrka och uthållighet så mina lår och vader är nog mycket större än många andra kvinnors ben brukar vara.

För dam finns stort urval

Ibland är det snudd på omöjligt att hitta något för kvinnor eller ”damer” som det så fint heter. Ett exempel på det är inom jaktsegmentet, här har utbudet av damkläder varit helt obefintligt fram tills för kanske 10 år sedan. Då började det gå att hitta en jacka eller jaktbyxa för dam som inte satt helt för jäkla dåligt. Men dom har en lång väg kvar, förhoppningsvis börjar fler kvinnor att jaga så butikerna helt enkelt måste ta in ett större sortiment för att kunderna börjar att efterfråga det. Vi får se, men det viktigaste för mig nu är att få tag på ett par träningsbyxor för dam.

https://ruza.se/produkt-kategori/dam/byxor-dam/